Mottagning & Pris

Opemera - Privat operationsklinik i Kalix - Ledning och Styrelse
Vi erbjuder dig konsultation med den opererande gynekologen i Luleå.

Fastställande av diagnos inför behandling

För att fastställa diagnos och bestämma vad som är bäst behandling för just dig, genomförs en undersökning av en gynekolog och/eller uroterapeut. Det kan finnas individuella förutsättningar som måste beaktas inför en eventuell operation.

Vi erbjuder dig mottagningsbesök i Luleå.

Provtagning kan i vissa fall bli aktuellt utifrån vad som framkommer vid mottagningsbesöket eller narkosläkarbedömningen, annars tas blodprover på plats i samband med operationen.

Tid för mottagningsbesök kan bokas på telefon 010-251 24 40.

Priser mottagning

Diagnostiserande undersökning

3000 kr (60 minuter)

På mottagningen kommer du träffa bäckenbottenteamet, som består av läkare och uroterapeut. Efter undersökningen får du veta om dina besvär är möjliga att operera.

Beslutas det om operation så får du 1000 kr rabatt på ditt besök som dras av på din operationskostnad. Det ingår även en telefonuppföljning efter din operation och ett återbesök.

Undersökning urinläckage

1200 kr (60 minuter)

Du kommer att få hemskickat ett frågebatteri som du i lugn och ro kan fylla i hemma. Du kommer även behöva mäta din urin under två dygn som ska vara gjort innan besöket. På besöket träffar du en uroterapeut.

Efter ev. operationen ingår telefonuppföljning samt blås- och tarmskola och bäckenbottenträningstips.

Undersökning av uroterapeut

500 kr (30 minuter)

Du får träffa uroterapeut/barnmorska som gör en bedömning av dina muskler och hjälper dig med din knipfunktion samt övrig information som kan vara bra att veta.

Priser operation

Först efter genomförd undersökning kan priset för en eventuell operation fastställas. Beroende på vilken typ av operation som är aktuell varierar priset från ca: 20 000SEK upp till 45 000SEK

När tid för operationen är beslutad får du en faktura för ingreppet. Fakturan ska betalas innan operationen utförs.

Meny