Skicka oss en fråga

  Vill du ha kontakt med oss – som vårdgivare, medarbetare eller samarbetspartner – är du mycket välkommen att skicka in din förfrågan.

  Jag har läst och godkänt Opemeras integritetspolicy

  För vårdgivare

  Opemera - Privat operationsklinik i Kalix - För vårdgivare
  Vi är en dagkirurgisk verksamhet i privat regi, med erfaren och specialiserad kompetens.

  Idé och löfte

  Opemera AB utreder, diagnosticerar, behandlar och följer upp patienter i behov av dagkirurgisk behandling för ingrepp som inte kräver akutsjukhusets resurser men inte heller utförs av primärvården.

  Vi är en dagkirurgisk verksamhet i privat regi, med erfaren och specialiserad kompetens, som effektivt kompletterar den offentliga hälso- och sjukvården. Så att fler patienter ska få den vård de behöver. Snabbt och tryggt.

  Som dotterbolag till Läkarjouren AB – Sveriges äldsta vårdbemanningsföretag – arbetar vi utifrån visionen om att alla har rätt till god vård, oavsett vem man är eller var man bor. Opemeras främsta styrkor består av den gedigna vårderfarenhet som finns inom moderbolaget Läkarjouren AB med kunskap om både professionen och organisationen. Men även de starka relationer och stora kontaktnät som byggts upp under åren. Detta möjliggör för Opemera att verkligen göra skillnad för de patienter som snabbare kan få den planerade operation de behöver.

  En gemensam framtid

  Långsiktigt vill Opemera hjälpa till att avlasta den offentliga hälso- och sjukvården med dagkirurgiska operationer. Att vara ett komplement till vården och möjliggöra för patienter att snabbare kunna få den planerade operation de behöver. Operationer som Opemera kan hantera tack vare erfarenhet och en effektiv organisation.

  Som dagkirurgisk klinik samarbetar vi gärna med både offentliga och privata vårdgivare, liksom med försäkringsbolag. Kontakta oss gärna via kontaktformuläret. Du kan också skicka ett mejl till kontakta@opemera.se

   Skicka oss en fråga

   Vill du ha kontakt med oss – som vårdgivare, medarbetare eller samarbetspartner – är du mycket välkommen att skicka in din förfrågan.

   Jag har läst och godkänt Opemeras integritetspolicy