Inför ditt besök

Opemera - Privat operationsklinik i Kalix - Boende - Hotell Valhall

Våra lokaler

Alla operationer utförs på Opemera i Kalix. Lokalerna är nyrenoverade och för ändamålet anpassade med ny och modern utrustning.

Hitta hit

Opemeras operationsklinik finns i anslutning till Kalix sjukhus, Skolgatan 1 i Kalix.

Är du i Kalix är det lättast att ta sig hit med taxi eller buss Linje 1. Har du egen bil finns det en kostnadsfri parkeringsplats för patienter och anhöriga alldeles i närheten.

För dig som kommer långväga ifrån kan du antingen flyga eller ta tåg.

Närmaste flygplats och tågstation ligger i Luleå. Därifrån tar du dig vidare med buss – Länstrafiken Norrbotten. Resan mellan Luleå och Kalix tar cirka 1, 5 timme.

[wpgmza id=”1″]

Boende

Om du bor långt från Kalix och inte har möjlighet att resa för att vara på plats på operationsdagens morgon, kan du boka boende i närheten av operationskliniken.

Du som ska operera lipödem behöver ha med dig en följeslagare. Kom ihåg att boka boende även för din följeslagare. Själv tillbringar du natten efter operationen på kliniken så att vi kan se till att du mår bra efter operationen.

Vi rekommenderar Hotell Valhall i Kalix som vi har ett samarbetsavtal med för att erbjuda våra patienter ett rabatterat pris.
Boendet kan bokas direkt med hotellet på reception@hotellvalhall.com  eller 0923-159 00. Kontakta oss på Opemera för priser och avtalskoder.

Meny