Inför ditt besök

Opemera - Privat operationsklinik i Kalix -  Boende - Hotell Valhall
Vi rekommenderar Hotell Valhall i Kalix som vi har ett samarbetsavtal med för att erbjuda våra patienter ett rabatterat pris.

Våra lokaler

Operationerna av lipödem på Opemera utförs i nyrenoverade och för ändamålet anpassade lokaler med ny och modern utrustning.

Hitta hit

Opemeras operationsklinik finns i anslutning till Kalix sjukhus, Skolgatan 1 i Kalix.

Är du i Kalix är det lättast att ta sig hit med taxi eller buss Linje 1. Har du egen bil finns det en kostnadsfri parkeringsplats för patienter och anhöriga alldeles i närheten.

För dig som kommer långväga ifrån kan du antingen flyga eller ta tåg. Närmaste flygplats och tågstation ligger i Luleå. Därifrån tar du dig vidare med buss – Länstrafiken Norrbotten. Resan mellan Luleå och Kalix tar cirka 1, 5 timme.

Resa och boende

Flyg

SAS och Norwegian har flera avgångar per dag till Luleå.

Tåg

Tidtabell SJ

Buss från Luleå

Länstrafiken Norrbotten trafikerar sträckan mellan Luleå och Kalix. (Haparanda-Kalix-Luleå) Linjenummer 20 eller 100.
Aktuella tidtabeller hittar du här

Bil från Luleå

Kör E4 norrut mot Haparanda, när du kommer in till Kalix åker du rakt fram igenom de två första rondellerna. I den tredje rondellen, ta vänster in på Nygatan. Följ Nygatan och ta höger in på Centrumvägen. Följ Centrumvägen och ta vänster in på Skolgatan. Följ därefter skyltningen.

Boende

Om du bor långt från Kalix och inte har möjlighet att resa för att vara på plats på operationsdagens morgon, kan du boka boende i närheten av operationskliniken. Du som ska opereras behöver ha med dig en följeslagare. Kom ihåg att boka boende även för din följeslagare. Själv tillbringar du natten efter operationen på kliniken så att vi kan se till att du mår bra efter operationen.

Vi rekommenderar Hotell Valhall i Kalix som vi har ett samarbetsavtal med för att erbjuda våra patienter ett rabatterat pris.
Boendet kan bokas direkt med hotellet på reception@hotellvalhall.com  eller 0923-159 00. Kontakta oss på Opemera för priser och avtalskoder.

Opemera - Privat operationsklinik i Kalix -  Boende - Hotell Valhall
Standardrum på hotell Valhall

Om du inte själv vill boka din resa till Kalix kan du få hjälp av resebyrån NEX. Skicka ett mejl till nexauorum@nex.se eller ring 0920-75 900.

Tänk på att det är bra om resan är ombokningsbar.