Miljö och lokaler

Opemeras verksamhet ligger i nyrenoverade och för ändamålet anpassade lokaler, i anslutning till Kalix sjukhus. De nya lokalerna är utrustade med den senaste tekniken vad gäller utrustning, som möjliggör för oss att möta våra patienters förutsättningar och behov. Utrustningen i kliniken är noggrant utvald för att stödja vårt arbete med att utföra operationer med största möjliga säkerhet och komfort för patienten. Lokalerna och miljön är dessutom utformade för att våra patienter ska känna sig trygga och omhändertagna. 

Opemera - Privat operationsklinik i Kalix - För vårdgivare
Opemeras entré

Du hittar oss centralt på Skolgatan 1 i Kalix, precis i anslutning till Kalix sjukhus. På sjukhuset finns allehanda service i form av apotek, bibliotek, café och kiosk. Här kan du också äta en bit mat i någon av de restauranger som finns på sjukhuset. I entrén till sjukhuset finns busstider angivna på en anslagstavla. Om du behöver taxi ordnar vi förstås med det.

I närheten av vår entré finns en kostnadsfri parkeringsplats för patienter och besökande. Vid besök över två timmar finns p-bevis att hämta. Särskilt markerade handikapplatser finns alldeles intill sjukhusets entré.

Anpassade lokaler med ny och modern utrustning.

Meny